Meest gekochte lakeballs

Alle lakeballs bekijken 

Alle lakeballs bekijken 

Shop ook nieuwe golfballen en accessoires of laat golfballen bedrukken

 • Nieuwe golfballen

  Nieuwe golfballen

 • Golfballen bedrukken

  Golfballen bedrukken

 • Golf accessoires

  Golf accessoires

Slimme golfers zijn overtuigd van ons

Bekijk alle reviews 

 • Snelle levering
  Goede prijs kwaliteit verhouding
  5/5 J. Van herwijnen
 • Goed materiaal voor een juiste prijs5/5 S. De Wit
 • Product geheel volgens de verwachting én snelle levering5/5 J. Ikink
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Bekijk alle reviews 

Golf inspiratie, informatie en nieuws

 • Top 10 mooiste golfbanen van Nederland en België volgens Nicky van Golf Square

  door Nicky Dorfel Top 10 mooiste golfbanen van Nederland en België volgens Nicky van Golf Square

  Lees meer 

 • Maak kennis met Nicky Dorfel... de Golfbaljager!

  door Nicky Dorfel Maak kennis met Nicky Dorfel... de Golfbaljager!

  Lees meer 

 • Duik in het leven van Nicky Dörfel, de golfbalduiker die duizenden ballen per dag verzamelt!

  door Nicky Dorfel Duik in het leven van Nicky Dörfel, de golfbalduiker die duizenden ballen per dag verzamelt!

  Lees meer 

Beginnen met golfen of beter presteren? Golf Square helpt u verder.

Voordat u golfballen gaat kopen is het belangrijk dat u de golfbal kiest die het beste bij u past.

Golfballen zijn er in vele verschillende soorten beschikbaar, elk ontworpen voor een specifiek type speler of golfomgeving. Bijvoorbeeld, er zijn golfballen met een zachte buitenlaag die meer spin bieden, waardoor de bal beter kan worden gecontroleerd op de green. Er zijn ook golf ballen met een hardere buitenlaag die minder spin bieden, maar wel meer afstand kunnen bieden bij het slaan van de bal.

Het is belangrijk om de juiste golfbal te kiezen die past bij uw niveau en speelstijl. Een beginner zal waarschijnlijk een andere golfbal nodig hebben dan een professionele golfer. Daarnaast moet u rekening houden met de weersomstandigheden en de golfbaan waarop u speelt.

Hoe een golfbal kiezen?

De golfbal die het beste bij u past, hangt af van een aantal factoren, waaronder uw niveau, swingsnelheid en speelstijl.

Als u een beginnende golfer bent, dan is het belangrijk om te kiezen voor een golfbal met een lagere compressie. Dit type golfbal is zachter en biedt meer vergevingsgezindheid, waardoor het makkelijker wordt om de bal in de lucht te krijgen en rechter te slaan. Een voorbeeld van een golfbal met een lagere compressie is de Titleist DT TruSoft.

Als u een meer ervaren golfer bent, dan kan een golfbal met een hogere compressie beter bij u passen. Dit type golfbal is harder en biedt meer controle en spin, waardoor u meer nauwkeurigheid en afstand kunt bereiken. Een voorbeeld van een golfbal met een hogere compressie is de Titleist Pro V1.

Uw swingsnelheid is ook van invloed op de golfbal die het beste bij u past. Als u een langzamere swingsnelheid heeft, dan kan een golfbal met een lagere compressie beter bij u passen. Als u daarentegen een snellere swingsnelheid heeft, dan kan een golfbal met een hogere compressie beter bij u passen.

Het is ook belangrijk om te kijken naar uw speelstijl en de golfbaan waarop u speelt. Als u bijvoorbeeld vaak op een baan speelt met veel waterhindernissen, dan kan een golfbal die meer spin biedt beter bij u passen, omdat deze meer controle biedt bij het slaan van een bal over het water. Als u op een baan speelt met veel wind, dan kan een golfbal die minder spin biedt beter bij u passen, omdat deze minder wordt beïnvloed door de wind.

Het is altijd aan te raden om verschillende golfballen uit te proberen en te kijken welke het beste bij u past. Praat ook gerust met een golfprofessional, zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste golfbal voor uw spel.

Wat zijn goede golfballen voor beginners?

Als beginner in de golfsport kunt u het beste kiezen voor een golfbal met een lagere compressie, omdat deze bal zachter is en meer afstand biedt. Hierdoor is het makkelijker om de bal in de lucht te krijgen en rechter te slaan, wat vooral belangrijk is als u net begint met golfen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van golfballen die geschikt zijn voor beginners:

Callaway Supersoft: Deze golfbal heeft een lage compressie en is zeer zacht. Hierdoor biedt de bal veel afstand en is het makkelijker om de bal in de lucht te krijgen. De Callaway Supersoft heeft ook een zeer lage spin, waardoor de bal minder snel van richting verandert.

Titleist DT TruSoft: Deze golfbal heeft een lage compressie en is gemaakt van een zeer zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat de bal meer afstand biedt en makkelijker te controleren is. De Titleist DT TruSoft biedt ook goede prestaties op en rond de green.

Srixon Soft Feel: Deze golfbal heeft een lage compressie en is zeer zacht. De bal biedt veel controle en is zeer zacht, waardoor het makkelijker wordt om rechte en lange slagen te maken. De Srixon Soft Feel biedt ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het is altijd verstandig om verschillende golfballen uit te proberen en te kijken welke het beste bij uw spel past. Zo ontdekt u welke bal het beste werkt voor uw swingsnelheid, speelstijl en de golfbaan waarop u speelt.

Wat zijn de beste golfballen?

Er zijn veel verschillende golfballen op de markt, en de beste golfbal voor u hangt af van uw speelstijl, niveau en voorkeuren. Hieronder vindt u enkele golfballen die over het algemeen goed presteren en door veel golfers worden aanbevolen:

Titleist Pro V1: De Titleist Pro V1 is een populaire golfbal onder professionele golfers en gevorderde amateurs. De bal biedt uitstekende controle en spin, waardoor u meer nauwkeurigheid en afstand kunt bereiken. De Pro V1 biedt ook een zacht gevoel bij het slaan van de bal.

TaylorMade TP5: De TaylorMade TP5 is een andere populaire golfbal onder professionele golfers. De bal biedt uitstekende controle en spin, evenals een zacht gevoel bij het slaan van de bal. De TP5 heeft ook een lage compressie, wat betekent dat hij geschikt is voor golfers met verschillende swingsnelheden.

Callaway Chrome Soft: De Callaway Chrome Soft is een zachte golfbal die een uitstekende combinatie biedt van afstand, nauwkeurigheid en controle.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan: bestel sneller, spaar Squares en bekijk al uw orders.