De beste lakeballs voor de laagste prijzen

Golf Square is onlangs volledig vernieuwd en verbeterd. Ook onze laagste prijsgarantie heeft een upgrade gekregen. We hanteren namelijk vanaf nu gegarandeerd de laagste prijs op al onze lakeballs (gebruikte golfballen).

Vind je ergens anders een lagere prijs en voldoet het aan onze richtlijnen? Dan staat het verschil uiterlijk binnen 3 werkdagen terug op je rekening mét 10% extra korting. Beloofd!

365 dagen per jaar de goedkoopste lakeballs

Bij Golf Square hebben we 365 dagen per jaar de allerlaagste prijs voor al onze lakeballs (gebruikte golfballen). Wij monitoren periodiek de prijzen van onze grootste concurrenten en passen daar onze prijzen direct op aan.

Kom je toch ergens in de Benelux een lagere prijs tegen? Dan krijg jij het verschil teruggestort mét 10% extra korting en bieden wij die golfballen metéén voor dezelfde prijs aan.

 • Lage prijs. Hoge kwaliteit.

  Lage prijs. Hoge kwaliteit.

  Wij bieden niet alleen de laagste prijs, maar ook de hoogste kwaliteit. Onder andere door onze innovatieve sorteermachine die direct sorteert op kwaliteit.

 • Tot 7 dagen na je aankoop

  Tot 7 dagen na je aankoop

  Heb je net lakeballs bij ons gekocht en kom je ze daarna goedkoper tegen? Geen zorgen. Onze laagste prijsgarantie geldt tot 7 dagen na je aankoop.

 • Periodieke checks

  Periodieke checks

  Het Golf Square team checkt periodiek het volledige online lakeballs aanbod en past daarop de prijzen aan. Zo betaal jij altijd de laagste prijs voor je lakeballs.

Prijsgarantie aanvragen: zo gepiept

We snappen dat je wel wat beters te doen hebt dan het aanvragen van een prijsgarantie. Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Kun jij binnen no-time weer holes-in-one slaan op de baan met de voordeligste golfballen!

Stap 1: Bekijk onze richtlijnen en meld de door jou gevonden prijs via ons prijsgarantieformulier.

Stap 2: We controleren de prijs zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor het einde van de volgende werkdag.

Stap 3: Als alles klopt, maken we het verschil + 10% extra korting direct aan je over via dezelfde betaalwijze die gebruikt is in de online bestelling. Binnen 2 tot uiterlijk 5 werkdagen staat het op je rekening.

De richtlijnen

Check voor je de prijsgarantie aanvraag doet of deze voldoet aan onze richtlijnen.

Onze laagste prijsgarantie geldt:

Voor ons lakeballs / gebruikte golfballen assortiment

Onze Laagste Prijs Garantie is geldig op al onze lakeballs / gebruikte golfballen. De garantie geldt niet op nieuwe golfballen golf accessoires.

Binnen de Benelux

De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in de BeNeLux, op basis van de in dat land geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

Bij acties en kortingen van concurrenten

Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie óók.

Identieke artikelen

Identiek betekent voor ons dat het merk, model, collectie en kleur enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen.

Prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig waren of zijn

Wanneer een prijs van Golf Square vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.

Wanneer het product bij de desbetreffende concurrent verkrijgbaar is

De prijsgarantie geldt alleen wanneer een product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is. Is het artikel niet beschikbaar en kan de gecommuniceerde prijs daardoor dus ook niet worden waargemaakt, is de garantie uitgesloten.

Tot 7 dagen na je aankoop

Er kan tot 7 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.

Onze laagste prijsgarantie is niet van toepassing bij:

Nieuwe golfballen

Onze Laagste Prijsgarantie geldt op al onze lakeballs / gebruikte golfballen, en dus niet op nieuwe.

Accessoires

De Laagste Prijs Garantie is van toepassing op al onze golfballen, zowel nieuw als gebruikt. De garantie geldt niet op golf accessoires.

Uitverkopen

Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie.

Veilingen

Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van Golf Square.

Prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring

De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van Golf Square ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.

Prijsgaranties van concullega's

Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

Shop lakeballs met laagste prijsgarantie

Login

Hai dimenticato la password?

Non hai ancora un conto?
Creare un profilo