Kwaliteit en sortering

Alle golfballen die wij aanbieden, zijn zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en onderverdeeld in 4 verschillende kwaliteitsklassen. Je hebt de keuze uit:

 • AAA-kwaliteit
 • AA-kwaliteit
 • A-kwaliteit
 • Cross-kwaliteit

Voordat alle golfballen verpakt zijn en klaar voor verkoop, zijn ze meerdere malen door ons gecontroleerd en gesorteerd.

Wat je kunt verwachten?

 • AAA-kwaliteit

  AAA-kwaliteit

  Golfballen die zo goed als nieuw zijn in eerste klas staat! Je zult nauwelijks geloven dat deze golfballen in het water gelegen hebben. Voor de speler die opzoek is naar nieuwe golfballen maar milieubewust is of niet teveel wilt betalen is dit de perfecte keuze. Onder de gebruikte golfballen is dit de hoogste kwaliteit op de markt. Elke golfbal is in top staat en glanst vrijwel als nieuw. De kans bestaat altijd dat er golfballen met logo’s of markeringen tussen zitten. Wij sorteren de golfballen hier niet op uit omdat dit niet van invloed is op kwaliteit!

 • AA-kwaliteit

  AA-kwaliteit

  Golfballen van een uitstekende kwaliteit. De AA-kwaliteit golfballen kunnen lichte gebruikssporen en een zeer lichte verkleuring hebben. De glanslaag is absoluut nog prima! Een aanrader voor iedereen die een goede golfbal wilt spelen maar niet extreem veel waarde aan het uiterlijk van de golfbal hecht. De kans bestaat altijd dat er golfballen met logo’s of markeringen tussen zitten. Wij sorteren de golfballen hier niet op uit omdat dit niet van invloed is op kwaliteit!

 • A-kwaliteit

  A-kwaliteit

  De A-kwaliteit is de kwaliteit die veel gespeelt wordt door spelers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van de golfbal. Deze golfballen hebben vaak kleurafwijkingen, en krasjes omdat ze al vaker gespeelt zijn. Maar ze zijn uiteraard perfect voor een trainings rode ronde!

 • Cross-kwaliteit

  Cross-kwaliteit

  De Cross-kwaliteit is de laagste kwaliteit. Wanneer je voor de Cross golfballen kiest, kies je voor golfballen met duidelijke gebruikssporen en verkleuringen. Wanneer je geen waarde hecht aan het uiterlijk van de golfbal en de laagste prijs voor de golfballen wilt betalen, is dit de kwaliteit.

Altijd de laagste prijs!

Golf Square is onlangs volledig vernieuwd en verbeterd. Ook onze laagste prijsgarantie heeft een upgrade gekregen. We hanteren namelijk vanaf nu gegarandeerd altijd de laagste prijs op onze lakeballs (gebruikte golfballen).

Vind je ergens anders een lagere prijs en voldoet het aan onze richtlijnen? Dan staat het verschil uiterlijk binnen 3 werkdagen terug op je rekening!

Login

Hai dimenticato la password?

Non hai ancora un conto?
Creare un profilo