Opduiken van golfballen

Zelfs de beste speler overkomt het weleens, de golfbal belandt in het water. Het zou zonde zijn als er daardoor een einde aan het leven van een hoogwaardig kwaliteit golfbal komt. Regelmatig duikt het team van Golf Square op een van de ruim 250 golfbanen waar we een overeenkomst mee hebben. Doordat wij met regelmaat duiken liggen de golfballen niet lang in het water. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren en ervoor zorgen dat de golfballen zo weinig mogelijk giftige stoffen achterlaat in de wateren op de golfbanen. De golfbanen waar we duiken ontvangen een vergoeding. Hiermee worden vaak bedrijfsuitjes of jeugdprojecten gefinancierd. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan het milieu en de golfsport onder de jeugd.

Tijdens het duiken houden wij ons aan 3 belangrijke regels.

Het belangrijkste, Veiligheid

  • De veiligheid van onze duikers staat voorop. Wij zorgen ervoor dat onze uitrusting veilig, gecontroleerd en betrouwbaar is. Al onze duikers zijn uiteraard gecertificeerd.

Geen hinder voor spelers in de baan

  • Wij vinden het belangrijk dat de spelers in de golfbaan geen hinder van ons ondervinden. Al onze duikers kennen de regels dan ook goed en slaan zelf ook met regelmaat een balletje.

Flora en Fauna

  • Tijdens het duiken hebben wij alle respect voor alle flora en fauna in onze omgeving. Wij streven en er dan ook naar dat de planten en dieren geen hinder van ons ondervinden. Wij doen er dan ook alles aan de watergangen achter te laten zoals deze waren voordat wij kwamen.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Uitgaande van een duurzame ecologische, sociale en economische benadering. Als bedrijf proberen wij de afgifte en uitstoot van chemische en andere stoffen die slecht zijn voor ons gevoelige ecosysteem zoveel mogelijk te beperken. Het is actueler dan ooit te voren om op een verantwoorde manier met onze wereld om te gaan. Ons bedrijf zorgt ervoor dat de verontreiniging van chemicaliën uit de golfballen in de wateren op onze golfbanen tot een minimum beperkt is. Doordat wij met regelmaat de golfballen op ruim 200 golfbanen opduiken zijn we de afbraak voor het grootste deel voor. Wanneer wij de golfballen niet uit de wateren zouden halen zou de natuurlijke afbraak van een golfbal tussen de 100 en 1000 jaar zijn. Over deze periode zouden er giftige chemicaliën afgegeven worden aan de natuur. Vroeg of laat zouden de ecologische waarde van het water en het ecosysteem op een negatieve manier beïnvloed worden. Met als gevolg het uitsterven van bepaalde soorten.

Wij doen er dan ook alles aan om de flora en fauna op onze golfbanen zo goed mogelijk te behouden. Door alle golfballen op te duiken en tegen een eerlijke prijs weer terug in uw golftas te brengen.

golfballen opduiken

Login

Hai dimenticato la password?

Non hai ancora un conto?
Creare un profilo