Retourneren

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het retourneren van uw bestelling. Vindt u het antwoord op uw vraag niet? Neem dan contact met ons op en we helpen u snel verder.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@golf-square.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dat?

U kunt alleen onaangebroken verpakkingen binnen 14 dagen retourneren. Stuur een mail naar info@golf-square.com met een retour verzoek.

U ontvangt dan de instructies omtrent het retourneren. Na retourneren ontvangt u binnen 1 week het bedrag terug op uw rekening.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon en we lossen het zo goed en snel mogelijk voor u op.

Mijn bestelling is niet compleet, wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via mail, chat of telefoon en we lossen het zo goed en snel mogelijk voor u op.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Na retourneren ontvangt u binnen 1 week het bedrag terug op uw rekening.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op met onze klantenservice. Ze helpen u graag verder!

Login

Hai dimenticato la password?

Non hai ancora un conto?
Creare un profilo