Kwaliteit en sortering van de golfballen

Alle golfballen die wij u aanbieden zijn zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en onderverdeeld in 4 verschillende kwaliteits klassen. U heeft de keuze uit AAA, AA, A en Cross (goedkope golfballen-mix).

Voordat alle golfballen verpakt zijn en klaar voor verkoop zijn ze meerdere malen door ons gecontroleerd en gesorteerd.

AAA- kwaliteit: wat u van onze AAA’s kunt verwachten?

  • Golfballen die zo goed als nieuw zijn in eerste klas staat! U zult nauwelijks geloven dat deze golfballen in het water gelegen hebben. Voor de speler die opzoek is naar nieuwe golfballen maar milieubewust is of niet teveel wilt betalen is dit de perfecte keuze. Onder de gebruikte golfballen is dit de hoogste kwaliteit op de markt. Elke golfbal is in top staat en glanst vrijwel als nieuw. De kans bestaat altijd dat er golfballen met logo’s of markeringen tussen zitten. Wij sorteren de golfballen hier niet op uit omdat dit niet van invloed is op kwaliteit!

AA- kwaliteit: wat u van onze AA’s kunt verwachten?

  • Golfballen van een uitstekende kwaliteit. De AA- kwaliteit golfballen kunnen lichte gebruikssporen en een zeer lichte verkleuring hebben. De glanslaag is absoluut nog prima! Een aanrader voor iedereen die een goede golfbal wilt spelen maar niet extreem veel waarde aan het uiterlijk van de golfbal hecht. De kans bestaat altijd dat er golfballen met logo’s of markeringen tussen zitten. Wij sorteren de golfballen hier niet op uit omdat dit niet van invloed is op kwaliteit!

A- kwaliteit: wat u van onze A’s kunt verwachten?

  • De A- kwaliteit is de kwaliteit die veel gespeelt wordt door spelers die geen waarde hechten aan het uiterlijk van de golfbal. Deze golfballen hebben vaak kleurafwijkingen, en krasjes omdat ze al vaker gespeelt zijn. Maar ze zijn uiteraard perfect voor een trainings rode ronde!

Cross- kwaliteit (goedkope golfballen-mix)

  • De cross kwaliteit is de laagste kwaliteit. Wanneer u voor de cross golfballen kiest, kiest u voor golfballen met duidelijke gebruikssporen en verkleuringen. Wanneer je geen waarde hecht aan het uiterlijk van de golfbal en de laagste prijs voor de golfballen wilt betalen is dit de kwaliteit voor u.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.