GOLFEN MET DE HOOSTE KORTING!

Join the Birdyclub!

The Birdy Club is dé nieuwe golfclub van Nederland. Deze club staat voor het ‘nieuwe’ golfen. Golf kan namelijk sneller, simpeler en met nog meer plezier!

Met de innovatie tools van The Birdy Club krijg je de complete golfbeleving. Je krijgt meer plezier in de banen, meer plezier tijdens het oefenen en meer plezier tijdens het spelen van entertainment games op de range. Daarnaast profiteer je als Birdy lid van toffe acties en scherpe aanbiedingen.  

Waarom kiezen voor The Birdy Club?

  • Je krijgt korting op meer dan 100 golfbanen in Nederland.
  • Als je een beginnend golfer bent kan jij je GVB en Handicap 54 halen, de regels oefenen en bijspijkeren.
    The Birdy Club verzorgt je handicapregistratie bij de NGF in samenwerking met de GOLFNL-app en snel ook met de Birdy Club-app.
  • Je profiteert van een gratis spaarprogramma om nog meer korting te krijgen op banen of lesprogramma’s. Je spaart namelijk automatisch punten door het gebruik van de app of doordat je meedoet aan activiteiten. Je saldo kan je inzetten voor leuke cadeaus, golfspullen, korting op greenfee’s en nog veel meer!
  • Bij de golfscholen van Nederland Golft krijgen leden van The Birdy Club toffe kortingen op golflessen en golf-events.
  • The Birdy Club organiseert golfreizen. Profiteer van de supergezellige golfreizen die worden georganiseerd naar de gaafste locaties in heel Europa incl. hun eigen hotel in Benamaldena, Malaga.
  • Je kunt kosteloos gebruik maken van de Birdy Club-app t.w.v. €29,95. Dit is een app vóór golfers, door golfers. Lig je wel eens plugged in de bunker of achter een boom? Of wil je in een filmpje zien hoe je ook alweer de driver slaat? Met de Hello Caddy-functionaliteit sla je de juiste slag!
  • Maak gebruik van de nieuwe entertainment-faciliteiten op de driving range. Het Inrange-systeem maakt gebruik van moderne technieken om jou en je vrienden een compleet nieuwe golfervaring te bieden. Je kan hierbij je slagen meten, trainingsvoortgang bekijken en virtuele games spelen met je vrienden.

Nog niet overtuigd? Neem eens een kijkje op de website https://www.birdyclub.nl en lees uitgebreid over alle mogelijkheden.

Omdat wij overtuigd zijn van The birdy Club geven wij jou korting op je lidmaatschap! Neem een abonnement op de ‘Club Bird’ en ontvang in het eerste jaar € 25,00 korting op je lidmaatschap. Dit is een lidmaatschap incl. registratie bij de NGF. Gebruik kortingscode (SQUARE22) om van dit voordeel te profiteren.

Meld je aan bij The Birdy Club en krijg direct toegang tot deze nieuwe wereld die jij zelf kan ontdekken!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan: bestel sneller, spaar Squares en bekijk al uw orders.