Nicky Dorfel

Samen voor een duurzame en toegankelijke golfsport

Golf Square is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor een duurzame, voordelige en daarmee toegankelijkere golfsport. We doen dit door wereldwijd te duiken naar verloren en achtergelaten golfballen uit waterhindernissen bij golfbanen. Deze golfballen staan ook wel bekend als lakeballs. Deze wassen en sorteren we en geven we via u een tweede leven als duurzame, gebruikte golfballen. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzamere én voordeligere golfsport.

Golf Square staat voor

 • Lage prijzen

  Lage prijzen

  Doordat we ruim 250 partner golfbanen hebben en een volautomatische was- een sorteermachine kunnen we alle golfballen tegen de scherpste prijs aanbieden in onze webshop.

 • Hoge kwaliteit

  Hoge kwaliteit

  Doordat we regelmatig op onze partner golfbanen duiken liggen de golfballen nooit lang in het water. Dit zorgt voor de beste kwaliteit. U heeft de keuze uit drie kwaliteitsniveaus voor bijbehorende prijzen.

 • Duurzame golfballen

  Duurzame golfballen

  Golf u met lakeballs, dan draagt u direct bij aan de verduurzaming van de golfsport. Elke golfbal die wij opduiken krijgt een tweede leven. Hierdoor hoeven er minder nieuwe golfballen gemaakt te worden.

golf balls diver

Onze missie: de golfsport duurzamer en toegankelijker maken

 • Golf Square streeft ernaar om alle golfballen die in het water liggen en het milieu vervuilen te verzamelen en recyclen.
 • Door het recyclen van de gebruikte golfballen doen we niet alleen iets voor het milieu maar zorgen we er ook voor dat de golfsport voordeliger en dus toegankelijker wordt.
 • In 2023 hebben we een mijlpaal bereikt van 125.000 enthousiaste klanten die bijdragen aan onze missie. We doen er alles voor om nog meer mensen te motiveren om met duurzame golfballen (lakeballs) te golfen.
Golfballen duiker

Ontmoet Nicky: professioneel golfballenopduiker

Ik ben Nicky Dorfel, golfballenduiker en oprichter van Golf Square. Ik heb een grote passie voor natuur, sport en ondernemen. Daarnaast ben ik iemand die zich bezighoudt met het klimaat. Daarom doe ik er alles aan om de missie van Golf Square samen met jullie te verwezenlijken.

Het verzamelen en recyclen van golfballen is begonnen toen ik 11 jaar oud was. Ik ging vaak naar een lokale golfbaan vlakbij mijn huis om golfballen te zoeken. Alle golfballen die ik vond, maakte ik schoon en verkocht ik aan golfers op de parkeerplaats van de golfbaan. Mijn klantenkring werd steeds groter en vele golfers kwamen speciaal naar mij toe om golfballen te kopen. Iedereen was enthousiast en dat gaf mij de energie om dit voort te zetten en groter te maken.

In 2012 besloot ik een webshop te beginnen en golfbanen te gaan contacteren voor het maken van afspraken. Toen ging het heel snel. Inmiddels hebben we wereldwijd meer dan 250 golfbanen waar we met ons team de golfballen opduiken in verschillende landen.

Alle golfballen die we opduiken gaan naar ons bedrijf waar ze gewassen en met behulp van onze sorteermachine automatisch gesorteerd worden op merk, model en kwaliteit.

In 2023 hebben we een mijlpaal bereikt met ruim 125.000 tevreden golfers als klant. We doen er alles aan om elke klant tevreden te houden, dan wel de golfbaan waar we de golfballen opduiken.

Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een duurzamere, voordeligere en toegankelijkere golfsport. Voor elke golfbal die hergebruikt kan worden, hoeft tenslotte geen nieuwe gemaakt te worden.

Golf Square in de media

De laatste jaren hebben we erg veel media aandacht gehad met het opduiken en recyclen van golfballen. We zijn op verschillende tv zenders zoals Omroep Brabant en in nieuws media zoals RTL Nieuws zowel in Nederland als in andere landen te zien geweest. Dit heeft als resultaat gehad dat we tegenwoordig ook op veel golfbanen in andere landen duiken. Bekijk hieronder enkele hoogtepunten waar we erg trots op zijn!

Altijd de laagste prijs!

Golf Square is onlangs volledig vernieuwd en verbeterd. Ook onze laagste prijsgarantie heeft een upgrade gekregen. We hanteren namelijk vanaf nu gegarandeerd altijd de laagste prijs op onze lakeballs (gebruikte golfballen).

Vindt u ergens anders een lagere prijs en voldoet het aan onze richtlijnen? Dan staat het verschil uiterlijk binnen 3 werkdagen terug op uw rekening!

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen