Golf Square is vernieuwd!

We hebben niet alleen onze website een facelift gegeven, maar we introduceren ook een uitbreiding in ons team, hogere service levels en een aanzienlijk verbeterde ecologische voetafdruk. Dit alles om uw winkelervaring bij ons nog aangenamer en duurzamer te maken!

Maar eerst even iets anders...

Voordat we ingaan op alle vernieuwingen die we hebben doorgevoerd, willen we graag een moment nemen om onze oprechte excuses aan te bieden voor elk ongemak dat u mogelijk heeft ervaren tijdens onze periode van groei. We erkennen dat groei uitdagingen met zich meebrengt, en we zijn dankbaar voor uw geduld, begrip en blijvende loyaliteit gedurende deze tijd. Het is onze toewijding om u niet alleen de beste golfproducten te bieden, maar ook een uitzonderlijke en naadloze klantervaring, en we hebben hard gewerkt om eventuele knelpunten aan te pakken en te verbeteren.

We hebben met trots gewerkt aan:

 • Klantenservice

  Klantenservice

  We zijn ons er volledig van bewust dat onze klantenservice in het verleden niet altijd aan uw hoge verwachtingen heeft kunnen voldoen. Het is ons streven om u een service van topkwaliteit te bieden, en daarom hebben we ons team versterkt met een nieuw lid dat zich volledig zal inzetten om uw ervaring met onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

 • Voorraad

  Voorraad

  We zijn ons volledig bewust van de recente tekorten in onze voorraad en willen u ervan verzekeren dat we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Dit is een tijdelijke situatie. We hebben fors geïnvesteerd in geavanceerde, geautomatiseerde technologieën om ons productieproces te optimaliseren en om zo in de toekomst volledig aan de vraag te kunnen voldoen.

 • Website

  Website

  We hebben geluisterd naar uw feedback en zijn momenteel druk bezig om onze website te optimaliseren, zodat uw winkelervaring nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker wordt. We streven ernaar om eventuele hinder tot een absoluut minimum te beperken.

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  We hebben de stap gezet naar duurzame verpakkingen om zo onze impact op het milieu te verminderen. We hopen op uw begrip voor eventuele verschillen in de verpakking gedurende deze transitieperiode.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan: bestel sneller, spaar Squares en bekijk al uw orders.