Golfballen Nederland, een organisatie die staat voor natuur, milieu en duurzaamheid gaat per 14 maart 2021 verder onder de naam ‘’Golf Square’’. Die stap geeft uiting aan het succes wat er behaald is op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt waar we anno 2020 ruim + 100.000 klanten tevreden hebben mogen stellen.

Met de naamswijziging zet Golfballen Nederland een nieuwe stap in haar activiteiten. Onze ambities reiken verder dan de grenzen van Nederland.

golfsquare

Door een veranderende markt en verdergaande internationalisering is gekozen voor een naam met internationaal karakter. De nieuwe naam Golf Square en uitstraling maken internationaal duidelijk wat voor bedrijf we zijn. We zijn een bedrijf in de golfsport en onze Core Business is uiteraard golfballen. Dit gaan we gaan we in 2021 uitbreiden tot een complete webshop, internationaal met uiteraard golfballen (ruim 300 soorten) maar ook alle overige golfuitrusting. Wekelijks zullen er nieuwe producten toegevoegd worden met als eind resultaat, ons streven; de golfwinkel met de beste service, hoogste kwaliteit en de scherpste prijzen!

‘’Een nieuwe naam, een groter team en de beste service’’
Voor onze klanten betekend de uitbreiding een nog breder aanbod, nog meer kwaliteit, kennis, creativiteit en service.

Team Golfsquare