DUURZAAM ONDERNEMEN IN DE GOLFSPORT

, door Nicky Dorfel, 1 min lezen

Welk effect zou de vervuiling van golfballen hebben op het ecosysteem van onze golfbanen?

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Uitgaande van een duurzame ecologische, sociale en economische benadering. Als bedrijf proberen wij de afgifte en uitstoot van chemische en andere stoffen die slecht zijn voor ons gevoelige ecosysteem  zoveel mogelijk te beperken. Het is actueler dan ooit te voren om op een verantwoorde manier met onze wereld om te gaan. Ons bedrijf zorgt ervoor dat de verontreiniging van chemicaliën uit de golfballen in de wateren op onze golfbanen tot een minimum beperkt is. Doordat wij met regelmaat de golfballen op ruim 170 golfbanen opduiken zijn we de afbraak voor het grootste deel voor. Wanneer wij de golfballen niet uit de wateren zouden halen zou de natuurlijke afbraak van een golfbal tussen de 100 en 1000 jaar zijn. Over deze periode zouden er giftige chemicaliën afgegeven worden aan de natuur. Vroeg of laat zouden de ecologische waarde van het water en het ecosysteem op een negatieve manier beïnvloed worden. Met als gevolg het uitsterven van bepaalde soorten.

Wij doen er dan ook alles aan om de flora en fauna op onze golfbanen zo goed mogelijk te behouden. Door alle golfballen op te duiken en tegen een eerlijke prijs weer terug in uw golftas te brengen.

Op deze manier draagt u als klant bewust of onbewust een steentje bij aan het beschermen van de flora en fauna op onze de golfbanen.


Blog posts

  • , door Author Article title

    Lees meer 

  • , door Author Article title

    Lees meer 

  • , door Author Article title

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.